Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Room 3'ün Çıkışı Yaz Aylarına Ertelendi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: AqDY8X.jpg]

Mobil platformunun en sevilen oyunlarından olan The Room serisine gelecek yeni versiyonun bahar aylarında geleceği söylenmişti, fakat daha iyi bir oyun deneyimi nedeniyle yaz aylarına ertelendiği duyuruldu.

Mobil platformlarda artan oyun çeşitliliğinde bazı oyunlar sivrilerek öne çıkarlar. Bunlara örnek vermek gerekirse aklıma gelen ilk oyunlar Dead Trigger, Real Racing, Clash of Clans vb oyunlar olarak göze çarpıyor.

Bu oyunlara kesinlikle dahil olan The Room serisi ise ilk iki oyunuyla oldukça beğenilmiş ve ücretli olmasına karşın milyonlarca kişi tarafından satın alınıp severek oynanmıştı. (İnternet üzerinden APK bulup indirenleri de sayarsak gerçekten ciddi sayılar çıkacaktır)

[Resim: aDlB8O.jpg]

Bulmaca ve gizem tarzı oyunların belki de en sevileni olan The Room ve The Room 2'yi oynayanlar merakla The Room 3'ü beklemekteydi. Hatta daha önce 2015 Bahar aylarında geleceği duyurulan The Room 3, neredeyse Mayıs ayına girecek olmamıza rağmen ses seda çıkmamıştı. Şimdi ise yapımcı Fireproof Games tarafından bu gecikme açıklığa kavuşturuldu.

[Resim: B0a9N9.jpg]

Yeni oyundan bazı görsellerin yayınlanmasıyla beraber duyurulan gecikmenin sebebi oyunun daha zengin ve glişmiş detaylar sunması olarak açıklandı. Bu sebeple bahar aylarında gelmeyen oyun yaz aylarında çıkacağı bilgisi verildi.

[Resim: VL9yNV.jpg]

Yani en geç Ağustos ayında The Room serisini sevenler bu görselleri içeren yeni oyuna kavuşacaklar. Eski versiyonlarındaki bulmacalara benzeyeceği anlaşılan yeni oyunun daha uzun ve biraz daha kafa patlatmak gerekeceğini düşünüyorum.

[Resim: oZXzpk.jpg]

[Resim: rV5dpN.jpg]

http://twitter.com/Fireproof_Games/statu...48/photo/1
Referans URL