Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mafia 3 vs. GTA 5 Karşılaştırmalarına Cevap
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Günümüz oyun dünyasının popüler konumunda olan iki açık dünya oyunu GTA 5 ve Mafia 3'ü kıyaslayanlara Take Two Interactive'in CEO'sundan cevap geldi.
Bildiğiniz gibi beyler yakın zamanda Gta serisinin nekadar satığını söylemiştim Şimdide Mafia 3 Vs Gta 5 İn karşılaştırmasının Cevabını Sizlerle paylaşıcağım Gülümseme
[Resim: mafia-3.jpg]
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtım fragmanı ve oynanış görüntüleriyle Gamescom 2015 konferansında görücüye çıkan Mafia 3'ün, GTA 5 ile yapılan karşılaştırma tartışmalarına son noktayı Take Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick koydu.

Hem Mafia serisinin hem de Grand Theft Auto serisinin yayıncı firması olan Take Two, aynı kulvarda yer alan iki oyunun da pazarlamasını üstlenen firma olarak karşımıza çıkıyor.
Ama Yani Şimdi Koskocaman ROCKSTAR Kaç YILDAN beri BU işle uraşıyo Bi oyunla Karşılaştırmak Bizraz Saçma ama Neyse Gülümseme
Mafia ve Mafia 2 oyunları her ne kadar tamamen açık dünya yapısında oyunlar olmasalar da Mafia 3'ün o türe yönelmesi, "GTA 5'e rakip mi oluyor?" tartışmalarını da devamında getirmiş OLDU
[Resim: 120694_0_org.jpg]
Tüm bu karşılaştırma tartışmalarının üzerine iki oyunun da ortak kaynağı olan Take Two Interactive'den beklenen yorum pek gecikmedi. Şirketin CEO'su Zelnick'in açıklamalarına göre Mafia 3'ün, GTA 5'den daha farklı bir oyun deneyimi sunacağını ve başka oyunları Mafia ile karşılaştıramayacağı yönünde oldu.

Ayrıca GTA oyunlarının açık dünya oyunları arasında en üst seviyede olan bir seri olduğunu hatırlatarak, böyle bir karşılaştırmanın olmaması gerektiğini ifade etti. Son olarak Mafia 3 adına Gamescom 2015 konferansında bekledikleri ilgiyi fazlasıyla gördüğünü belirten CEO'nun açıklamaları bu şekilde oldu.
[Resim: actual_1380050598-1439319915.jpg]

Gelecek yıl içerisinde oyun raflarındaki yerini alması beklenen Mafia 3, bakalım GTA 5 ile yapılan karşılaştırmalara nasıl bir cevap sunacak?

:: Mafia ve GTA oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mafia bir efsanedir ya... Mafia serisini uzun zamandır bekliyordum. Aynı kulvar gibi gözüksede Mafia oyunda bir eğlenceden ziyade film tadında bir serüvene sokuyor bizleri. Gta 5 ten bir kaç haftada sıkılabilirsiniz ama Mafia 3 çok iyi bir giriş yapacak diye düşünüyorum.
Mafia 3'ün resmindeki silah gerçeğe benziyor. şaşkın
Mafia vazgeçilmez... Açık Ağızlı Gülümseme
Mafia 1,2 oyunlarını çok sevmiştim gerkçekten hikayesi 10 numaraydı yani oyun hissettiyordu 1940 1950 lerde olduğunu ama bu oyun tam bi hayal kırıklığı oyunu sevebilirsiniz fakat mafia 2 deki o oynanışı ve zevki verceğini hic sanmıyorum. Artık oyun çıkınca oynuyucağız elbet o zaman nasıl olucak bakalım Açık Ağızlı Gülümseme
Mafia 3 göz acıcı değil :/


Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha oyun çıkmadı henüz geliştirilme aşamasında.Seneye çıkacak zaten çok zaman var ve oldukça geliştirilir.Şimdiden konuşmak çok erken.
(27.08.2015 11:08)DemonDamage Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mafia 3 göz acıcı değil :/


Sent from my iPhone using Tapatalk

herkesin zevki kendine de nesi olmamış Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL