Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gmail Notifier Pro 5.2.4 Türkçe
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/ebHgN5g.jpg?1[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Gmail Notifier Pro 5.2.4 Türkçe[/dosyaadı]

[hakkinda]Gmail Notifier Pro, birden fazla gmail hesabınızı tek bir programdan kontrol etmenize olanak sağlayan posta alma ve gönderme programıdır. Gmail hesapları haricinde Google Calendar, Google News, Google Drive, Google+, Facebook, Twitter, Microsoft SkyDrive, Feedly ve RSS/Atom feeds desteğide mevcuttur.

Bunların yanı sıra Microsoft Exchange hesaplarınızı, IMAP ve POP destekli maillerinizi, Microsoft Outlook.com hesaplarınızı veya Yahoo! Mail hesaplarınızı program ile kullanmak mümkün.

Yeni bir mail veya bildirim aldığınız zaman ekranın sağ alt köşesinde sizi uyaran bir pencere açılır bu pencereyi ayarlar kısmından özelleştirmek mümkündür;
Gmail Notifier Pro 5.2.4 Türkçe Full

Türkçe dahil olmak üzere birçok dilde programı kullanmak mümkündür. Program ingilizce olarak kurulmaktadır, kurulum sonrası ilk ekranda kullanmak istediğiniz dili Türkçe olarak seçmeniz yeterli olacaktır. Program Windows XP, Windows Vista, Windows 7 & Windows 8 32 ve 64 bit sürümleri ile uyumludur. Diğer desteklenen diller şu şekildedir; Chinese, Czech, Danish, Dutch, English, French, German, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian, Vietnamese.

Program içerisinde görselliği özelleştirmekte mümkündür. Birbirinden farklı temaları programın ayarlar kısmından seçebilir veya belirlediğiniz renk tonlarında görünümü özelleştirebilirsiniz. Takvim, bildirim vb. özellikler için ses atayabilir, değiştirebilirsiniz. Programın kısa yollarınıda yine ayarlar sekmesinden özelleştirmek mümkündür.

Maillerinizi Ayarlar > Hesaplar > Ekle alanından ekleyebilirsiniz;
Gmail Notifier Pro 5.2.4 Türkçe Full[/hakkinda]

[boyut]7 MB[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyalink]https://mega.co.nz/#!ogkQGaSC!BmoDsBQryyQD7erbB9q1y8CNsGl3r_K9C6fFec-Mxdg[/dosyalink]


İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL