Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Outertech Cacheman 7.9.1.0 Türkçe
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/6mQ98Ax.jpg?1[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Outertech Cacheman 7.9.1.0 Türkçe[/dosyaadı]

[hakkinda]Windows tabanlı işletim sistemlerinde önbellek, ram ve benzeri ayarlar yaparak bilgisayarınızı hızlandırabileceğiniz windows programıdır. Acemi kullanıcılara hitap etmenin yanı sıra profesyonel kullanıcılar içinde çeşitli araçlar sunar. Hazır profilleri kullanabilir veya kendi profillerinizi oluşturabilirsiniz. Oyun profili ile oyun oynayanlar, netbook, notebook profili dizüstü bilgisayar kullanıcıları, tam performans isteyenler için maksimum performans gibi hazır profiller bulunur. Size uygun bir profili seçip veya kendi profilinizi oluşturup bilgisayarınızdan en iyi verimi alabilirsiniz.

Programı Türkçe olmak üzere 20 kadar dilde kullanmak mümkündür. SSD diskler içinde ayrıca optimize seçeneği bulunur. Hazır profillerden herhangi birini seçtiğiniz zaman yanında ilgili profil ile alakalı bilgiler bulabilirsiniz. Örneğin Oyun Bilgisayarı profili seçilirse tam ekran oyun oynayan, uygulama çalıştıran kişiler için tasarlanmış optimize aktif olur.

Otomatik en iyileme, ram ön belleğini silme, disk temizleme (kullanılmayan veriler), gelişmiş önbellek ayarlama, performans ayarları, hazırlanan profili kayıt edebilme, kullanılan ram, işlemci verilerini görebilme, gelişmiş görev yöneticisi, işlemleri sonlandırabilme gibi çeşitli özellikler sunar. [/hakkinda]

[boyut]Boyut: 6.3 MB[/boyut]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyalink]http://bit.ly/1LzBhcp[/dosyalink]

İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL