Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Need For Speed Rivals Oyundan Atma Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Evet denedim şimdi oyunu en baştan tekrar indiyorum ama olucagını sanmıyorum
Muhtemelen sorun işletim sisteminden dolayı. Eğer mümkünse Windows 7'ye geçmeni öneririm Windows 8 ve 8.1 için çok erken yeni çıkan bir çok oyun bile bu işletim sistemlerini desteklemiyor.
Haklısınız ama Bilgisayar Windows 8 İle geldi Windows 7 yi nerden temin edebilirm orjinal alamam Açık Ağızlı Gülümseme ve windows 8 kullanıcları bu oyunu acabıldı sanırım sorunsuz bir şekilde
Sitemizde windows 7 mevcut. Aktivasyon programı da aynı şekilde bulunuyor sitemizde.
Sanmam. Oyun yeni çıkan bir oyun ve 8.1'i destekleyecektir. Oyunu yeniden indirmenin anlamı yoktur 3 defa yeniden kuran bir kişi kaç defa indirirse indirsin sorun sorundur. Açıkçası başka bir crack grubu varsa o crack'i indirmeyi dene. Oyun gerçekten 8.1'i desteklemiyorsa bekle biraz yeni güncelleme gelecektir. Zaten başka bir oyunda daha böyle birisi 8.1 kullanıyor diye hemen işletim sistemi suçlanmıştı. Ona da bir çözüm var ama şimdi o konuyu hatırlamıyorum.
http://www.tamindir.com/need-for-speed-r...di_h-4998/ link burda 8.1 desteklemiyor olarak gözüküyor.
Bu daha mantıklı olabilir, 3DM Versiyonunu denedim antrenman yarıslarını gecebılıyorum ancak kariyere basladıgında aynı hatayı alıyorum cok garip hatayı almadan once yüksek performanslı ekran kartının fan sesi birden atıyor alakası varmı bilmem saçmada olabilir Açık Ağızlı Gülümseme
Her yaptığında fan sesi atıyor mu?
neyi her yaptıgımda ?


Windows 8 64BİT öneriliyor windows 8.1 sürümünü geri alma sansım varmı kendi lisans kodumla

Kurtarma yaptıgımda yani format attıgımda tekrar windows 8 e dönüyor herhalde yanlıs mıyım >?
Her kapanışında, her oyundan atışında. Crack sürümü belki bilgisayarını fazla zorluyordur. Ya da 32 bit'lik bir oyunu 64 bit tabanlı bir işletim sisteminde açmaya çalıştığında bilgisayar zorlanıyordur. Olamaz mı? x64'te verdiği hatanın resmini paylaşır mısın? Merak ettim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans URL