Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yayınlanmamış Oyun 3 Milyon Sattı!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Yayınlanmamış Oyun 3 Milyon Sattı!!

Henüz alpha aşmasındaki oyun 3 milyon satar mı? Bohemia Interactive’in hayatta kalma-korku türündeki oyunu DayZ, daha son sürümü yayınlanmadan bunu başardı. İşte detaylar…

[Resim: 895d2d.jpg]

DayZ, geliştirme süreci devam eden ilgi çekici bir oyun. Üstelik yapılan resmi bir açıklamaya göre bu haliyle bile 3 milyon kopya satmayı başardı. Yani, ‘ilgi çekici’, oyunun halen alpha aşamasında olduğu düşünülürse biraz hafif kalıyor. Oyun, bildiğiniz daha yayınlanmadan geliştiricisine milyonlar kazandırmış durumda.

Aralık 2013’te piyasaya sürülen açık dünya-zombi-hayatta kalma türü oyunda ulaşılan rakam neredeyse sansasyonel. Aslında oyun dünyası adına da büyük bir sorunsal! DayZ, hafif bir tabirle dijital dünyaya öylece fırlatılmış bir oyun ve 30 dolardan satılıyor.

Bitmemiş bir oyun olmasına karşın hem de ve gördüğü ilgi, geliştiricileri muhtemelen işin sonunu getirme konusunda yavaşlatıyor. Oyunun ne zaman tamamlanacağını kimse bilmiyor. Geliştiricilerin DayZ’ye dair yılın sonuna doğru bir beta sürümü yayınlamayı ‘planladığı’ konuşuluyor.


[Resim: n5pWLa.jpg]

Bohemia Interactive tarafından üzerinde çalışılan DayZ, ilk olarak MOD versiyonu ile sahne almış, sonrasında ise "Standalone" sürümüyle piyasaya sunulmuştu. Oyun şu anda Alpha aşamasında ve temelde oyunda 2 çeşit karakter var; biri sadece kendini savunur diğeri ise Bandit yani herkese karşı olan düşman oyuncu durumunda. Oyun eğlenceli ama adamlar havada uçuyormuş gibi görünüyor, grafikler birçok bölgede vasat...

Ne olacak?

Bakalım bu oyuna dair sonraki gelişmeler ne şekilde olacak? Şimdiden milyonlarca dolar getiren oyun, son sürümüyle yayınlanacak mı? Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.

ALINTIDIR...SüperSüper
Referans URL