Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: PC GÖRÜNTÜ GELMİYOR
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
PC Yİ AÇIYORUM ÇALIŞIYOR FAKAT GÖRÜNTÜ VERMİYOR MONİTÖRÜN IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR. RAM ÇIKARDIM SİLGİYLE SİLDİM DENEDİM BİRKAÇ YOL AMA OLMADI ÖNCEDEN UZUN BİP SESİ VERİYORDU SÜREKLİ OLARAK ARTIK SESDE YOK. ACİL YARDIM BEKLİYORUM
Ekran arkasındaki kabloları bir tak çıkar belki onlarda temassızlık vardır.
Batuhan'ın dediği gibi kabloları kontrol etsen daha iyi olurdu. Ram'ı silgiyle silmenin mantığını anlayamadım :?
(24.12.2014 20:30)Fast Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Batuhan'ın dediği gibi kabloları kontrol etsen daha iyi olurdu. Ram'ı silgiyle silmenin mantığını anlayamadım :?


Ram'e zarar vermişte olabilirsin hadi ıslak mendil filan neysede silgi ne içtin acaba ?
(24.12.2014 20:44)Batuhan. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24.12.2014 20:30)Fast Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Batuhan'ın dediği gibi kabloları kontrol etsen daha iyi olurdu. Ram'ı silgiyle silmenin mantığını anlayamadım :?


Ram'e zarar vermişte olabilirsin hadi ıslak mendil filan neysede silgi ne içtin acaba ?

Hahaha Süper Aynen katılıyorum. Silgi mantıksız geldi Açık Ağızlı Gülümseme
kardeş silgi ne ya, o bip sesi ramden gelir iyice bi taktığına emin ol yada yanmıştır bi bak fakat öyle tüm gücünle bastırma kırılır, bendede olmuştu bip sesi ramı 2 ucunuda eşit bastır yandaki kitleme şeyleri (adını bilmiyorum Açık Ağızlı Gülümseme) tam oturunca bilgisayarı açmayı dene ama silgiyle sildiğin için zarar vermiş olabilirsin.
Bilmiyorum silgiyle silme bilgisini nereden aldın ama çok saçma ve zarar verecek bir durum.
Ekran gelmemesinin nedeni kablolarda olan temassızlık veya ekran kartından kaynaklıdır niye direk RAMe yapıştın onuda anlamadım. Ekranı ilgilendiren kısım ekran kartı.

Bip sesine gelirsek bip sesinin nasıl geldiği önemli nokta, çünkü bip sesinin nasıl geldiği kaç kere tekrarlandığı sorunun ney olduğunu anlaman için gerekli. Onların bir anlamı var. Örneğin 1 kere mi geliyor, bir kaç kere bazen uzun bir bip mi geliyor hızlı bipler mi geliyor vs.
Aynı şey başıma gelmişti. Bir müddet bekleyince geliyordu. Tabi bu bekleme bazen yarım saat bazen 10 dk sürüyordu.
50 TL'ye yaptırmıştım ama belli bir süre sonra aynı sorun tekrarladı. TV tamircileri hallediyor. Ekranın içindeki florasanlala ilgili bir problem sanırım. Maddi durumun iyi ise yenisini almanı tavsiye ederim.
Arkadaşın dediği gibide olabilir bazı monitörlerde içinde tüp oluyor o tüp uzun süre sonra bitiyor kaç senedir kullanıyorsun monitörü
Referans URL