Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Driver
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Selamın Aleykum
Ben pc'ye format atdıktan sonra pes 2013'ü yükledim (driverlar güncel) ekran kartımın kötü olduğunu söylüyor oyunda çok kasıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu.
Sistem özelliklerin neler ?
2Gb Ekran Karı
İntel Core i5-2410M CPU 2.30 GHz
4gb ram
(22.12.2014 20:11)AzabAsakir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2Gb Ekran Karı
İntel Core i5-2410M CPU 2.30 GHz
4gb ram

Grafik ayarlarını biraz düşür olmadı Razer Game Booster kur.
Laptop mu kullanıyorsun eğer laptop kullanıyorsan sorunun çözümü aslında çok basit.Tek yapmanız gereken pes 2013 settings'e girerken de nvidia yüksek grafik işlemciyi seçmek. böylece ekran kartınız hangi çözünürlüğü destekliyorsa onu seçebilirsiniz. 1920*1080 gibi örneğin. Diğer türlü sadece entegre ekran kartına uyarlar ayarları. Eğer yine olmaz ise ekran kartının driver güncellemesi yap tekrar dene.
Tarihçi kardeşim laptop fakat diyer oyunlarda da aynı sorunu yaşadım..Ekran Kartı driver'ı güncel.
***Batuhan grafik ayarlarını düşürdüğümde de aynı sorun var razer game booster az çok biliyorum fakat onunlada çözüleceğini sanmıyorum.
Driveri İnternetten mi kurdun ?.
(22.12.2014 22:23)AzabAsakir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tarihçi kardeşim laptop fakat diyer oyunlarda da aynı sorunu yaşadım..Ekran Kartı driver'ı güncel.
***Batuhan grafik ayarlarını düşürdüğümde de aynı sorun var razer game booster az çok biliyorum fakat onunlada çözüleceğini sanmıyorum.

Denedim masası gir sağ tepeden ara var oraya performans yaz sistem var orda onun bi altında windows'un görünümünü ve performansını ayarlaya bas ordan en iyi performans için ayarlaya tıkla uygula tamam de pcn xp görünümü alacak bu biraz azaltır.
"Format atmadan önce böyle değildi yani başka bir çözümü vardır.
(22.12.2014 23:00)AzabAsakir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]"Format atmadan önce böyle değildi yani başka bir çözümü vardır.

Benim bildiğim çözümler bu kadar bro.
Sayfalar: 1 2
Referans URL