Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Microsoft, Windows 9'un Logosunu Paylaştı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 8kaskwE.jpg]

Windows 9'un geliştirici önizleme sürümünü Eylül ayının sonuna doğru dağıtması beklenen Microsoft, Windows 9 ile ilgili henüz bilgileri kamuoyu ile paylaşmadı. Fakat Uzakdoğu'dan gelen bir görüntü, Windows 9'un logosunun nasıl olacağını ortaya koydu. Microsoft Çin tarafından paylaşılan görüntü hemen kaldırılsa da, bazı kullanıcılar tarafından görüntü kaydedildi.

Microsoft'un resmi sayfası Weibo'da paylaşılan görüntüde Microsoft kullanıcılarına “Microsoft’un son işletim sistemi Windows 9 yakında gelecek, sizce sol alttaki başlat menüsü geri dönecek mi?” sorusunu yöneltti. Bu sorudan sonra Windows 9'da başlat menüsünün olacağını söyleyebiliriz.

30 Eylül'de tanıtılacak Windows 9'da artık başlat menüsünün olacağını söyleyebiliriz. Yeni sürüme eklenecek olan bir özellik de Windows Phone 8.1'in sesli asistan hizmeti Cortana.

Aşağıda Windows 9'un logosunu ve başlat menüsünü görüyorsunuz.

[Resim: v7VUqrd.jpg]

[Resim: w3lKyrZ.jpg]


''ALINTIDIR''
Bu daha iyi gibi Açık Ağızlı Gülümseme Windows'un bir düzeni var bakınız:
Win Xp İyi
Win Vista Kötü
Win 7 İyi
Win 8 kötü
Win 9 İyi
(04.09.2014 00:28)Arno Victor Dorian Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu daha iyi gibi Açık Ağızlı Gülümseme Windows'un bir düzeni var bakınız:
Win Xp İyi
Win Vista Kötü
Win 7 İyi
Win 8 kötü
Win 9 İyi

güzel bir tespitSüper
İlk defa bir işletim sistemini çıkar çıkmaz indirip kurmayı düşünüyorum.Umarım oyun ve program uyumluluk sorununu olabildiğince en aza indirgemişlerdir.W8 gibi benim için hayal kırıklılığı olmaması dileğiyle..
Referans URL