Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google Directr Adlı Video Uygulamasını Satın Aldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: google-directr-adli-video-uygulamasini-s...05x290.png]

Uzunca bir süredir Google'ın Twitch'i satın aldığı ile ilgili ciddi söylentiler ortada dolanırken Google sürpriz bir hamle yaparak Directr adlı iOS uygulamasını satın aldı. Bu iOS uygulaması küçük işletmelerin YouTube reklamları hazırlamasına yardım ediyor. Uygulama şuan için sadece iOS platformunda bulunuyor. Ancak Google'ın bu uygulamayı satın almasından sonra muhtemelen Android için de piyasaya çıkacaktır.

Directr adlı bu uygulama toplamda 1.7 milyon dolar yatırım almış. Kaldı ki bu ufak bir rakam, öyle çok yüksek bir rakam sayılmaz. Ancak Google'ın Directr'ı satın almasından ki en önemli sebebin direkt olarak KOBİ işletmelere kolay yoldan ulaşmak olduğunu düşünüyorum. Bu satın almadan sonra Directr'ın ekibi Google'ın reklam bölümüne dahil olacakmış. Bununla birlikte tahmin edeceğiniz üzere Directr ekibi Youtube reklamları konusunda müşterilere yardımcı olmaya çalışacak.



Diğer yandan Directr'ın sağladığı destek bugüne kadar ücretliydi. Ancak Google'ın Directr'ı satın almasından sonra uygulama ve verilen destek tamamen ücretsiz hale gelecek. Kaldı ki bu sayede KOBİ'ler ekstra bir danışmanlık ücreti ödemeden belki de en kaliteli danışmanlık hizmetini alacaklar. Ayrıca Directr uygulaması kullanılarak hazırlanan ve Directr'ın Google tarafından satın alınmasını konu alan reklam filmini yukarıdan izleyebilirsiniz.
Google Fatih Terim'e döndü ne görse alıyor Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL