Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Facebook Zorla Sayfa Beğendirmeyi Yasaklıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: facebook-sayfa-begendirmeyi-yasaklayacak-705x290.png]

Sosyal ağ denilince aklımıza gelen ilk platform Facebook, politikaları konusunda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Üstelik Facebook'un yapacağı bu değişiklik pek çoğumuzu sevindirecek gibi duruyor. Her ne kadar Facebook'un bu değişikliği gerçekleştirmek için 5 Kasım'ı bekleyeceğini belirtse de bu konuda bir adım atıyor olması bile biz kullanıcılar için sevindirici bir haber.

Firmalar, belirli eklenti ve uygulamalar ile kampanyalar yaparak ( araba çekilişine katılmak için sayfayı beğen ve kodu al tarzı hazır sistemler ) insanları sayfalarını beğendirtmeyi şart koşuyorlar. Bu sistem genelde firmaların sayfalarını büyütmek ve beğeni sayılarını artırmak için sıklıkla kullandığı bir taktik. Görünüşe göre Facebook ekibi bu olayın kullanıcılar için rahatsız edici bir özellik olacağına karar vermiş ve 5 Kasım tarihinden itibaren bu özelliği yasaklayacağını duyurmuş. Neticesinde pek çok firma ve ajans yaptığı bu tarz uygulamaları, kendi sayfalarını ve müşterilerinin sayfalarını güçlendirmek için geliştiriyor. Bu yüzden de bu yasak en çok çakma sosyal medya ajanslarının işini bozacak gibi görünüyor. Çünkü yaptıkları tek bir uygulama ile 10 şirketten para kazanma şansları artık kalmayacak. Ne diyelim, şimdi onlar düşünsün.


''ALINTIDIR''
iyi olmuş bir oyun oynucaz beğenmeden açmıyor nasılda ayarlamışlar ne sövüyordum varya baktım oyun kötü hem sayfayı hem oyunu yok ediyordum hemen. NOT : Unutmam
Referans URL