Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: +15 - +18
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Ya arkadaşlar biliyorum bole soru sorulmaz ama cok kotu ya
Annemle babami sevisirken gordüm.Şuan şoktayim zar zor yaziom zaten.Bacaklarımı hissetmiyom.Napmaliyim kendimi toparlamak icin??????
sakin ol reis yapcak bişey yok karı-kocalar nasıl gördün anlamadım bu işler salonda olmaz yatak odası zaten kilitlidir ancak sesler gelir zaten alışmışsa beden ses bile gelmez.
Iste sesler geliyordu bende meraktam bi araliktan bakiyim dedim.Artik sunu anladimki cok merak *************
evet banada çok oldu küçüktüm resmen yatağımda ağlıyordum hiç unutmam zoruma gidiyordu neden bilmiyom Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme ve sabah oldu herkezi trip atardım konuşmazdım kendini bilen suçunuda bilirdi.
O görüntüyü ömür boyu unutmazsın artık o kesin, gördüğünü belli etme.. Günlük yaşamına devam et Gülümseme

Linklerdekini oku bence Açık Ağızlı Gülümseme Link1 Link 2 Link 3
Bu normal birşeydir her insan yapar sonuçta sende öyle oluştun kafandan atmaya çalış yapacak başka bişeyin yok geçmiş olsun birde sakın evdekilere belli etme çok utanirlar sadece müzik dinle kafandan atmaya çalış güzel şeyler düşün Açık Ağızlı Gülümseme
Normal birşey görmüşsün, fazla takma kafana zaman içerisinde unutursun. Meşguliyet bul kendine ki düşünmeye vaktin olmasın Gülümseme.
ya normal karı koca arasında olan bişey de abi buraya yazılırmı Açık Ağızlı Gülümseme
ama artık allah kurtarsın ömrün boyunca o görüntüyü unutamayacaksın
Yani bir karı kocanın sevişmesinde şoka girilecek ne var sende 10 yıl sonra futbol oynayacaksın...
Kendini toparlamak için ben gerçi bunu sinirlenince yapıyorum ama sende de olur GTA IV indir sonra striptiz kulübünü bas herkesi öldür sonra sırayla yemekhaneleri bas en son oyuna ilk başladığımız yere git orada fena kavga oluyor ruslarda da silah oluyor çık kavga et.
Çocuk oluncada rahat rahat tadını çıkaramıyorsun Dil Çıkarma Onlarada hak vermek lazım anca sessiz sessiz kapalı kapılar ardında işlerini görmeye çalışıyorlar. Açık Ağızlı Gülümseme Bilmiyorum yaşın kaç ama bu durumu da şöyle düşün sen tek başına "bir şeyler" yaparken ailenin seni görmesi gibi bir şey. Kısacası belli etmemeye çalış cidden utanırlar.
Sayfalar: 1 2
Referans URL