Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Motorola Akıllı Telefonlar İçin Android 4.4.4 Güncellemesi Başladı !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 32BW0j.png]
Motorola firması resmi twitter hesabından yaptığı açıklama ile Motorola akıllı telefon modellerinde Android 4.4.4 Kitkat güncellemesini yayınlamaya başladığını açıkladı.

Uzun süredir Motorola kullanıcıları tarafından beklenen Android 4.4.4 Kitkat güncellemesi nihayet Motorola tarafından yapılan açıklama ile geldi. Geçtiğimiz aylarda ilk olarak ABD üzerinden başlayan 4.4.3 güncellemesi bu kez Android 4.4.4 olarak Hindistan üzerinden başlatıldı ve kısa bir süre sonra tüm dünya da güncellemeler hızla başlayacak. Android 4.4.4 Kitkat Güncellemesi Moto E, Moto G ve Motox modelllerinin direkt olarak 4.2.2 versiyonundan 4.4.4 versiyonuna geçeceği açılandı.

[Resim: y28J70.jpg]

Bugün Hindistan'da Moto E, Moto G ve Moto X modellerini kullanan kullanıcılara yansıyan güncelleme kısa bir süre sonra tüm dünyada aktif olarak kullanılabilecek. Sadece güncelleme ile ilgili bilgi veren şirket yapılan değişiklikler hakkında ise net bir bilgi vermedi. Sadece Google Android 4.4.4 güncellemesi ile alt yapıyı hedef alan önemli değişikliklerin yapıldığını açıkladı.
Referans URL